2
Kala Korma
« Tagasi
Allikas: Nami-nami retseptikogu
Autor: Kaarel Korzets
1
kommentaari
2. Kuumuta wokpann, kalla pisut õli ning lisa 2-3 cm tükk väikesteks tükkideks hakitud ingverit ja vürtsid.
3. Kuumuta ingverit ning vürtse niikaua kuni vürtsid muutuvad aromaatseteks.
4. Alanda kuumust, lisa lillkapasaõisikud,maitsesta soolaga ning sega korralikult läbi.
5. Lisa sorts kuuma vett, kata pann kaanega ning kuumuta, aegajalt segades, umbes 10 minutit kuni lillkakapsas on pehme.
Tweet
« Tagasi
- 6-8 portsjonit
- 15 min
Allikas: Nami-nami retseptikogu
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
1
kommentaari
Vürtsikad lisandid prae kõrvale
Koostisained
1 kg | Lillkapsas |
2 tl | Kurkum |
1 tl | Tšillipipra helbed |
1 tl | Vürtsköömen (jahvatatud) |
Ingver (värske) | |
Toiduõli | |
Sool |
Valmistamine
1. Lõika lillkapsas õisikuteks.2. Kuumuta wokpann, kalla pisut õli ning lisa 2-3 cm tükk väikesteks tükkideks hakitud ingverit ja vürtsid.
3. Kuumuta ingverit ning vürtse niikaua kuni vürtsid muutuvad aromaatseteks.
4. Alanda kuumust, lisa lillkapasaõisikud,maitsesta soolaga ning sega korralikult läbi.
5. Lisa sorts kuuma vett, kata pann kaanega ning kuumuta, aegajalt segades, umbes 10 minutit kuni lillkakapsas on pehme.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi