Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Õuna-marja-pähklirull

« Tagasi

0 0 0


  • 1,5h+20 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Mahlase sisuga magus küpsetis


Koostisained

850 g Jahu (nisu)
500 ml Piim (2,5%)
400 g Õun
330 g Suhkur
300 g Astelpajumari (külmutatud)
200 g Maapähkel
100 g Kuivatatud kirsid
200 g Või
130 g Toiduõli
20 g Pärm (kuiv)
3 tk Muna

Valmistamine

Taigen:
1. Soojenda 0,5 l piima kuni piim on käesoe.
2. Lisa piimale suhkur ja pool jahu kogusest, mille sisse on sisse segatud kuivpärm
3. Sega vispliga läbi ja jäta 20 minutiks kerkima.
4. Peale seda lisa taignale lahtiklopitud muna, sool, toiduõli ja ülejäänud kogus jahu
5. Sega käsitsi või kasuta miksri taignakonkse kuni taigen on korralikult läbi sõtkutud.
6. Aseta taigen piisavalt suurde kaussi, kata käterätikuga ning aseta sooja kerkima. Taigen kerkib kahekordseks umbes tunniga

Täidis:
1. 200 g võid
2. 200g suhkrut
3. 200g maapähklit
4. 400g õuna
5. 300g astelpaju marju
6. 100g kuivatatud kirsse
7. 1 muna

1. Rulli taigen jahusele lauale laiali
2. Määri peale pehme või, raputada suhkur, lisa kooritud ja seemnetest puhastatud õunakuubikud, astelpaju marjad, kuivatatud kirsid ning väiksemaks purustatud pähklid
3. Rulli taigen tihedalt kokku (rullida pikemat laiust pidi), aseta rull hobuserauaks keeratult ahjuplaadile, määri pealt lahtikopitud munaga ning küpseta 200 kraadi juures 15-20 minuti

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi