« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
2
kommentaari
2. Klopi lahti munad.
3. Sulata 50 g võid.
4. Sulanud võile lisa piim ning soojenda seda kuni piim on nii soe, et tilgutades piisakese käeseljale ei tundu ta ei soe ega külm.
5. Sega kõik vedelikud ühte suurde kaussi kokku.
6. Kasutades sõela lisa jahud.
7. Maitsesta segu soola ning suhkruga.
8. Sega taigen hoolega miksrit kasutades läbi.
9. Kata kauss rätikuga ning aseta ta seejärel 1,5 tunniks kerkima.
10. Kerkinud taigen sega veel kord läbi ning prae pliinid seejärel või ja õli segus mõlemalt küljelt kuldseks.
11. Praetud pliinid aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning pane 8 minutiks 180C ahju järelküpsema.
Pliinide suhkru ning soola kogust võib oma maitse järgi loomulikult pisut muuta.
Tweet
« Tagasi
- 25 portsjonit
- 2h+30 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
2
kommentaari
Maitsvad, eelkergitatud venepärased tatrapliinid
Koostisained
350 ml | Piim (2,5%) |
260 g | Jahu (nisu) |
80 g | Tatrajahu |
60 g | Või |
15 g | Pärm |
2 tk | Muna |
1.5 tl | Suhkur |
1 tl | Sool |
Rapsiõli |
Valmistamine
1. Pane pärm kausikesse ning lisa pisut suhkrut. Hõõru pärm ning suhkur segamini ning oota kuni pärm vedelaks muutub.2. Klopi lahti munad.
3. Sulata 50 g võid.
4. Sulanud võile lisa piim ning soojenda seda kuni piim on nii soe, et tilgutades piisakese käeseljale ei tundu ta ei soe ega külm.
5. Sega kõik vedelikud ühte suurde kaussi kokku.
6. Kasutades sõela lisa jahud.
7. Maitsesta segu soola ning suhkruga.
8. Sega taigen hoolega miksrit kasutades läbi.
9. Kata kauss rätikuga ning aseta ta seejärel 1,5 tunniks kerkima.
10. Kerkinud taigen sega veel kord läbi ning prae pliinid seejärel või ja õli segus mõlemalt küljelt kuldseks.
11. Praetud pliinid aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning pane 8 minutiks 180C ahju järelküpsema.
Pliinide suhkru ning soola kogust võib oma maitse järgi loomulikult pisut muuta.
Tweet
Kommentaar
« Tagasi