Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

"Taani talutüdruk"

« Tagasi

0 0 0


  • 4 portsjonit
  • 30 min

Allikas: TeKo, Pirje Pärimets
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Kohupiimahõrgutis musta leiva ja magushapu jõhvikakastmega


Koostisained

250 g Leib (rukki)
200 g Kohupiim (pasta)
200 ml Vahukoor (35%)
150 g Jõhvikas
150 g Õun
20 g Mandlilaastud
20 g Või
170 g Suhkur
1 tl Vanillisuhkur
1 tl Tuhksuhkur
1 tl Kaneel (pulber)
Vorstiabi - Aitame Teid kodumaiste käsitöö vorsti ja singiga – seega eriti headega.

Valmistamine

1. Eemalda leivalt koorik ja purusta leiva sisu, kas köögikombainis või käte vahel võimalikult peeneks leivapuruks
2. Sulata või, lisa leib ja pruunista. Lisa leivale 50 grammi (4 supilusikat) suhkrut ja kaneel, sega ja kuumuta, kuni suhkur hakkab sulama. Pane leivapuru jahtuma
3. Koori õunad, lõika väikesteks kuubikuteks ja pane koos jõhvikatega umbes 15 minutiks potti madalale kuumusele podisema. Kui marjad ja õunad on muutunud ühtlaseks massiks, lisa 100 g suhkrut ja kuumuta veel paar minutit.
4. Vahusta vahukoor
5. Sega kohupiimapastale ülejäänud suhkur (20 g) ja vanillisuhkur ning sega kohupiim ja vahukoor kergelt läbi ühtlaseks massiks.
6. Aseta magustoidunõudesse või pokaalidesse kiht leivapuru, seejärel kiht jõhvikakastet, siis kohupiimakreem. Vastavalt pokaali suurusele võid panna mitmeid kihte teinteise peale
7. Kaunista magustoidud mandlilaastudega ning raputa peale pisut tuhksuhkrut

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi