Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Soolapähklipirukad

« Tagasi

5 2 0


  • 20 portsjonit

Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Mõnus vaheldus tavalistele pirukatele


Koostisained

508 g Tartu Mill pärmitaigen
300 g Riivjuust
200 g Peekon (suitsutatud)
200 g Soolapähklid

Valmistamine

1. Valmista pärmitaigen vastavalt pakendil olevale õpetusele.
2. Tükelda peekon ja puista see lahti rullitud taignale.
3. Puista taignale riivjuust ja hakitud soolapähklid
4. Keera taigen rulli ja lõika sellest umbes 20 viilu
5. Küpseta 200 kraadi juures kuni pirukad on mõnusalt pruunid.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi