6
Lihtne porgandipirukas
« Tagasi
0
kommentaari
2. Tükelda peekon ja puista see lahti rullitud taignale.
3. Puista taignale riivjuust ja hakitud soolapähklid
4. Keera taigen rulli ja lõika sellest umbes 20 viilu
5. Küpseta 200 kraadi juures kuni pirukad on mõnusalt pruunid.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Mõnus vaheldus tavalistele pirukatele
Koostisained
508 g | Tartu Mill pärmitaigen |
300 g | Riivjuust |
200 g | Peekon (suitsutatud) |
200 g | Soolapähklid |
Valmistamine
1. Valmista pärmitaigen vastavalt pakendil olevale õpetusele.2. Tükelda peekon ja puista see lahti rullitud taignale.
3. Puista taignale riivjuust ja hakitud soolapähklid
4. Keera taigen rulli ja lõika sellest umbes 20 viilu
5. Küpseta 200 kraadi juures kuni pirukad on mõnusalt pruunid.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi