Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Sealiha koorese sibulakastmega

« Tagasi

0 0 0


  • 6 portsjonit
  • 10+20 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Lihtne ning kiire roog, mis sobib suurepäraselt argipäeva õhtusse.


Koostisained

400 g Sealiha (välisfilee)
400 ml Kohvikoor (10%)
2 tk Küüslauk (küüs)
2 spl Jahu (nisu)
2 spl Või
1 tk Sibul
Rapsiõli
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Koori ning viiluta sibul.
2. Koori ning haki küüslauguküüned.
3. Prae sibul või ja õli segus klaasjaks. Paar minutit enne sibula valmimist lisa hakitud küüslauk. Kui sibulaviilud ning hakitud küüslauk on valmis, tõsta nad korraks kõrvale.
4. Viiluta liha, mida võid seejärel soovi korral pisut lihahaamriga tampida.
5. Prae viilud ühel poolt pruuniks, keera nad ümber ja maitsesta seejärel soola ning pipraga.
6. Kui lihaviilud on valmis tõsta ka need kõrvale.
7. Sulata pannil või ning lisa jahu. Sega jahu või hulka ning lase paar minutit podiseda.
8. Lisa hoolega segades koor. Lase kastmel paar minutit podiseda.
9. Kalla kastmesse sibulaviilud ning hakitud küüslauk.
10. Soovi korral võid viilutada lihaviilud ning samuti kastmesse lisada. Samas võid lihaviilud ka tervelt serveerida, kallates kastme neile peale.
11. Serveeri näiteks koos kruubipudru, viilutatud hapukurgi ning hakitud talisibulaga.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi