Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

0 0 0


  • 4 portsjonit
  • 40 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Mahlane paneeritud veiselihasteik


Koostisained

700 g Veiseliha (välisfilee)
1 tk Muna
60 g Riivsai
Sool
Pipar (must)
Toiduõli
Vorstiabi - Aitame Teid kodumaiste käsitöö vorsti ja singiga – seega eriti headega.

Valmistamine

1. Lõika veise välisfileest umbes 175 g tükid, eemalda kelmed ja vasarda liha läbi toidukile umbes 2-3 cm paksusteks steikideks.
2. Klopi muna lamedapõhjalises anumas soola ja pipraga lahti ning teise anumasse pane valmis riivsai.
3. Kasta steik mõlemalt küljelt maitsestatud munasegusse ja seejärel riivsaia.
4. Aseta kuumale pannile rasvainesse ja prae kummaltki poolt umbes 1 minut, kuni paneering omandab kena kollaka värvuse.
5. Tõsta portsjonid ahjunõusse ning järelküpseta umbes 175 kraadi juures pareahjus (ca 15-20 minutit) vastavalt oma maitse-eelistusele.

Serveeri salati või lisandiga.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi