Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

0 0 0


  • 4 portsjonit
  • 10+30 min

Allikas: Liharaamat
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Sisefileest valmistatud mahlane roog.


Koostisained

600 g Sealiha (sisefilee)
30 ml Rapsiõli
Liha üldmaitseaine
Pipar (must)
Sool
Vorstiabi - Aitame Teid kodumaiste käsitöö vorsti ja singiga – seega eriti headega.

Valmistamine

1. Lõika sisefilee pikuti kolmeks.
2. Sega omavahel kokku maitseained (vajadusel sool) ning hõõru liha nendega sisse.
3. Punu liha patsiks ning kinnita otsad hambaorkidega.
4. Pruunista liha ohtras õlis pannil.
5. Aseta roog 160C juurde ahju küpsema.
6. Küpsetamise aeg on umbes 20 minutit või kuni hambaorgiga liha torgates pole temast väljuv mahl punane.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi