Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Prantsusepärane kanakaste

« Tagasi

5 1 1


  • 8 portsjonit
  • 60+60 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

Kana, baklašaan ja paprika on vaid mõned komponendid, selle maitseküllase kastme juures!


Koostisained

500 g Kana (kintsuliha)
100 ml Vein (punane)
50 g Basiilik (värske)
1 tk Baklažaan
1 tk Paprika (punane)
1 tk Sibul
3 tk Küüslauk (küüs)
1 tk Purustatud tomat (konserv)
3 spl Mesi
3 tl Sinep (Dijon)
10 g Või
Rapsiõli
Pune e. oregano (kuivatatud)
Suhkur
Sool
Vorstiabi - Aitame Teid kodumaiste käsitöö vorsti ja singiga – seega eriti headega.

Valmistamine

1. Haki ning prae sibul või ja õli segus klaasjaks.
2. Lisa väikesteks kuubikuteks hakitud paprika.
3. Lase segul paar minutit praadida ning lisa hakitud küüslauk.
4. 2-3 minuti pärast lisa purustatud tomatid ning vein.
5. Maitsesta kaste suhkru, soola, pune ning hakitud basiilikuga.
6. Lase kastmel mõnda aega, aegajalt teda segades, podiseda ning lisa siis 2 tl Dijoni sinepit ning 2 spl mett.
7. Viiluta baklašaanid ning raputa nad üle soolaga. Umbes 15 minuti pärast pese baklašaanidelt tekkinud vesi ning kuivata nad majapidamise paberiga. Tõsta baklašaanid mõneks ajaks kõrvale.
8. Nüüd prae kanakintsud.
9. Praadimise ajal sega tassis omavahel ülejäänud sinep ja mesi. Maitsesta segu soolaga ning nirista ühelt poolt praetud kanakintsudele.
10. Keera kuumus panni all väiksemaks ning lase kintsudel kaane all pannil praadida.
11. Peale 5-10 minutist praadimist tõsta kintsud kastmesse.
12. Puhasta pann ning prae ohtras õlis väiksemateks sektoriteks lõigatud baklašaanid.
13. Peale baklašaanide pruunistamist lisa ka nemad kastmesse.
14. Lase kastmel 20-30 minutit podiseda ning eemalda, siis kanakintsud.
15. Puhasta kintsud lihast, haki liha pisut väiksemaks ning kalla tagasi kastmesse.

See kaste sobib suurepäraselt pasta ning riisi juurde.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi