Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Prantsuse sarvesaiad mandlitega

« Tagasi

5 1 0


  • 2 portsjonit
  • 20 min

Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Croissant´id mõnusa mandlikreemiga


Koostisained

2 tk Prantsuse sarvesai
45 g Mandlilaastud
40 ml Vesi
40 g Suhkur
1 spl Brändi
Sool
30 g Võimaitseline Rama Maestro
1 tk Muna
Vorstiabi - Aitame Teid kodumaiste käsitöö vorsti ja singiga – seega eriti headega.

Valmistamine

Vaja läheb:
2 eilset Prantsuse sarvesaia
15 g mandlilaaste

Siirupiks:
40 ml vett
1 spl suhkrut
1 spl brändit

Täidiseks:
30 g suhkrut
30 g mandlilaaste
näpuotsatäis soola
30 g võimaitselist Rama Maestrot (tükeldatud)
1 muna

Valmistamine:
1. Valmistage siirup: segage kokku vesi, suhkur ja brändi ning kuumutage seni, kuni suhkur on sulanud.
2. Täidis: segage kannmikseris suhkur, mandlid ja sool ühtlaseks massiks. Lisage margariin ja segage veel. Lõpuks lisage muna ja segage kõike, kuni segu muutub kreemjaks.
3. Lõigake Prantsuse sarvesaiad pikuti pooleks. Ühele poolele määrige kreemjat mandlimassi ja katke teise sarvesaiapoolega. Seejärel määrige ohtra siirupiga ja puistake rohkelt üle mandlilaastudega.
4. Küpsetage 180°C temperatuurini kuumutatud ahjus umbes 15 minutit. Mandlid peavad ilusti pruunistuma.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi