Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Praetud liha salatipadjal

« Tagasi

5 1 0


Praetud liha salatipadjal Praetud liha salatipadjal
  • 5 portsjonit
  • 20 min

Allikas: Triinu
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Tervislik aga samas toekas amps soojast lihast ja värskest salatist.


Koostisained

500 g Sealiha
4 tk Kurk (värske, väike)
4 tk Tomat (keskmine)
1 tk Rukola (värske)
1 spl Sidrunimahl
0.5 spl Mesi
3 spl Oliivõli
1 tl Paprika (pulber)
Pipar (must)
Sool (ürdi)
Vorstiabi - Aitame Teid kodumaiste käsitöö vorsti ja singiga – seega eriti headega.

Valmistamine

1. Valmista salatipõhi tomatist, kurgist ja rucolast.
2, Salatikastme jaoks sega omavahel oliivõli, sidrunimahl, sool, pipar ja mesi.
3. Aseta taldrikule kena ports salatit ja tilguta peale lusikaga salatikastet.
4.Tükelda liha sobivaks ja pruunista pannil poole teelusikatäie soola ja näpuotsatäie pipraga. Puista peale ka paprikapulber.
5. Igale portsule on arvestatud umbes 100g lihatükke.

Kui salatipõhja tuleb rohkem ja kastet napib, siis tuleks arvestada vahekorda 3 osa õli ja 1 osa sidrunimahla.
Kes tahaks veel toekamat kõhutäit, võib vabalt kastmeks ka hapukoore-majoneesikastet või mõnd muud meelepärast valmiskastet kasutada.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi