Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Praetud heigifilee

« Tagasi

0 0 0


  • 6-8 portsjonit
  • 10+20 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Lihtne ja maitsev klassikaline argipäevaroog


Koostisained

800 g Heik (filee)
80 g Täistera nisujahu (graham)
50 g Rapsiõli
2 tk Muna
10 g Till (värske)
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Lõika kalafilee 5-7 cm pikkusteks tükkideks
2. Klopi munad ning lisa sool, pipar ja hakitud till
3. Vala jahu taldrikule ja sega sisse natuke soola
4. Kasta kalatükid muna sisse ja seejärel mõlemalt poolt jahusse
5. Prae paneeritud kalatükid pannil õli sees. Kui kalatükid on paksud, siis keera kuumus natuke maha
6. Serveeri keedetud kartulitega

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi