Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Porgandipirukas toorjuustuga

« Tagasi

0 0 2


  • 8 portsjonit
  • 30+35 min

Allikas: Pirukad 2
Autor:

Tegid seda toitu?


2
kommentaari

Mahlane porgandipirukas muredal taignal


Koostisained

200 ml Juust (riivitud)
200 ml Piim (2,5%)
150 g Jahu (nisu)
150 g Toorjuust
100 g Või
4 tk Porgand
3 tk Muna
2 tk Sibul
2 tk Küüslauk (küüs)
2 spl Rapsiõli
2 spl Vesi (külm)
1 spl Sidrunimahl
1 tl Muskaatpähkel (pulber)
1 tl Sool
Pipar (must)
Tüümian (kuivatatud)
Vorstiabi - Aitame Teid kodumaiste käsitöö vorsti ja singiga – seega eriti headega.

Valmistamine

Taigen:
1. Sega köögikombainis jahu, 0,5 tl soola, 100 ml riivjuustu ning külm või.
2. Lisa vesi ja sega ühtlaseks taignaks.
3. Vooderda vorm taignaga ning eelküpseta 200C ahjus 10 minutit.
Täidis:
1. Haki sibulad ning riivi porgandid jämeda riiviga.
2. Kuumuta sibulaid ning porgandeid madalal kuumusel 10 minutit.
3. Lisa hakitud küüslauk ning prae veel paar minutit.
4. Maitsesta saadud segu soola ning muskaatpähkliga.
5. Lisa sidrunimahl.
6. Vahusta munad piima, pipra ning tüümianiga.
7. Tõsta porganditäidis eelküpsetatud põhjale, raputa peale riivjuust ja vala peale munasegu.
8. Tõsta peale toorjuustukuhjakesed.
9. Küpseta 180C ahjus umbes 25 minutit kuni pirukas on küps

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi