Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Porgandimuffinid apelsinikreemiga

« Tagasi

5 1 1


  • 12 portsjonit
  • 45 min

Allikas: Koogid
Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

Päevalilleseemnete ja mandlitega porgandmuffinid apelsini-toorjuustukreemiga sobivad eriti hästi talvisel ajal


Koostisained

235 g Jahu (nisu)
220 g Fariinsuhkur
200 g Tuhksuhkur
180 g Või
120 g Mandlid
80 g Toorjuust
1 tk Porgand
0.5 tk Apelsin
1 tl Küpsetuspulber
1 tl Kaneel (pulber)
1 tl Ingver (jahvatatud)
1 tl Muskaatpähkel (pulber)
0.5 tl Söögisooda
0.25 tl Sool
Vorstiabi - Aitame Teid kodumaiste käsitöö vorsti ja singiga – seega eriti headega.

Valmistamine

1. Sõelu kaussi jahu, küpsetuspulber, söögisooda, kaneel, ingver, muskaat ja sool.
2. Klopi teises kausis lahti pehme või fariinsuhkruga ning lisa pidevalt segades toasoojad munad.
3. Lisa muna-, või- ja suhkrusegule sõelutud ja segatud kuivained.
4. Riivi suurem porgand, purusta mandlid (mitte väga peeneks), lisa taignasse ja sega läbi.
5. Määri muffinivormid kergelt rasvainega või aseta vormidesse selleks mõeldud paberkorvikesed.
6. Täida vormid 3/4 ulatuses taignaga ja küpseta 175 C juures seni, kuni muffinid on kerkinud ja pealt pruunid. Kui puust tikku sisse torgates ei jää täigen tiku külge, on muffinid valmis.
7. Klopi kausis vahule toorjuust, lisa sellele tuhksuhkur ning poole apelsini mahl ja riivitud koor ning sega korralikult läbi.
8. Määri kreem muffinitele ühtlaselt või kaunista tordipritsiga.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi