Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Porgandi-maapähklirisoto

« Tagasi

0 0 1


  • 4 portsjonit
  • 30 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

Magus-soolane roog sobib hästi lisandiks erinevatele roogadele


Koostisained

220 g Riis (pikateraline)
75 g Maapähkel
2 tk Porgand
1 tk Sibul
1 tl Paprika (pulber)
Rapsiõli
Sool

Valmistamine

1. Pane paksupõhjalisse potti 2 sl õli ning kuumuta riisi mõned minutit
2. Kalla peale niipalju kuuma vett, et riis oleks kaetud. Keera kuumus madalaks ning hauta kaane all kuni riis on pehme. Vajadusel lisa vett
3. Samal ajal kuumuta ülejäänud õlis hakitud sibul klaasjaks
4. Riivi porgandid peene riiviga ning lisa sibulale
5. Vala segule klaasitäis vett ning lase madalal kuumusel kaane all ca. 5 minutit haududa
6. Haki pähklid ning lisa pannile. Maitsesta soola ja paprikapulbriga. Kes teravamaid maitseid armastab, võib asendada paprikapulbri tshillipulbriga. Hauta veel 10 minutit
7. Sega tükeldatud maapähklid ja keedetud riis porganisegusse ning tõsta pann tulelt.
8. Lase segul mõned minutid kaane all maitsestuda.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi