Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

5 3 5


  • 4 portsjonit
  • 20+45 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


5
kommentaari

Mahlane hakklihapätsike


Koostisained

500 g Hakkliha (veise)
100 g Tomatipasta
50 g Leib (must)
2 tk Muna
3 tk Küüslauk (küüs)
2 tk Sibul
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Leota leiba väheses vees kuni leivaviilud muutuvad pehmeks.
2. Sega hakkliha sisse leotatud leib, munad, peeneks hakitud sibul, purustatud küüslauk ja tomatipasta.
3. Maitsesta hakklihamass soola ja pipraga ning sega korralikult läbi. Tulemuseks peaks saama suhteliselt tahke hakklihataigen, mida saab kätega pätsiks vormida.
4. Vormi hakklihasegust paras pätsike ja aseta see ahjuplaadile või pane sobiva suurusega küpsetusvormi.
5. Küpseta ahjus 200C juures ca 45 minutit. Kontrolli ja vajadusel reguleeri temperatuuri või küpsemisaega vastavalt oma ahjule ja valitud küpsetusrezhiimile.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi