3
Punapeedi-hakkliha pikkpoiss minikapsastega
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
7
kommentaari
2. Sega hakkliha sisse leotatud leib, munad, peeneks hakitud sibul, purustatud küüslauk ja tomatipasta.
3. Maitsesta hakklihamass soola ja pipraga ning sega korralikult läbi. Tulemuseks peaks saama suhteliselt tahke hakklihataigen, mida saab kätega pätsiks vormida.
4. Vormi hakklihasegust paras pätsike ja aseta see ahjuplaadile või pane sobiva suurusega küpsetusvormi.
5. Küpseta ahjus 200C juures ca 45 minutit. Kontrolli ja vajadusel reguleeri temperatuuri või küpsemisaega vastavalt oma ahjule ja valitud küpsetusrezhiimile.
Tweet
« Tagasi
- 4 portsjonit
- 20+45 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
Tegid seda toitu?
7
kommentaari
Mahlane hakklihapätsike
Koostisained
500 g | Hakkliha (veise) |
100 g | Tomatipasta |
50 g | Leib (must) |
2 tk | Muna |
3 tk | Küüslauk (küüs) |
2 tk | Sibul |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Leota leiba väheses vees kuni leivaviilud muutuvad pehmeks.2. Sega hakkliha sisse leotatud leib, munad, peeneks hakitud sibul, purustatud küüslauk ja tomatipasta.
3. Maitsesta hakklihamass soola ja pipraga ning sega korralikult läbi. Tulemuseks peaks saama suhteliselt tahke hakklihataigen, mida saab kätega pätsiks vormida.
4. Vormi hakklihasegust paras pätsike ja aseta see ahjuplaadile või pane sobiva suurusega küpsetusvormi.
5. Küpseta ahjus 200C juures ca 45 minutit. Kontrolli ja vajadusel reguleeri temperatuuri või küpsemisaega vastavalt oma ahjule ja valitud küpsetusrezhiimile.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi