Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Pajaroog lambalihaga

« Tagasi

0 0 1


  • 8 portsjonit
  • 120 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

Tõeliselt maitseküllane pajaroog


Koostisained

700 g Lambaliha
15 tk Shampinjon
6 tk Kartul
6 tk Küüslauk (küüs)
2 tk Paprika (kollane)
4 tk Sibul
3 tk Porgand
1 tk Baklažaan
1 tk Suvikõrvits
1 tk Purustatud tomat (konserv)
4 tk Loorberileht
10 tk Pipar
Suhkur
Sool
Vorstiabi - Aitame Teid kodumaiste käsitöö vorsti ja singiga – seega eriti headega.

Valmistamine

1. Kata lambaliha veega ning pane ta paksupõhjalises potis keema.
2. Jälgi vett - kui vesi tundub enne keemist liiga punaseks minema, vaheta ta uue vastu.
3. Lase lihal umbes 30 minutit keeda, riisudes tekkivat vahtu.
4. Lisa pipraterad ning loorber.
5. Puhasta sibulad ning lõika nad neljaks sektoriks. Lisa sibulad koos koorest vabastatud küüslaukudega lambalihale.
6. Koori kartulid ning porgandid ja lõika nendest head, suured tükid. Lisa nad lambalihale.
7. Lõigu parajad-suured tükid ka suvikõrvitsast, paprikast ning baklažaanist. Lisa ka nemad lambalihale.
8. Kalla pajaroale juurde purustatud tomatid.
9. Lisa puhastatud, terved šampinjonid.
10. Maitsesta roog soola ning suhkruga ja lase pajal vaikse kuumuse peal niikaua podiseda kuni kõik on mõnusalt küps.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi