Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Odrajahu-hapupiimakarask

« Tagasi

0 0 0


  • 10 + 25 min

Allikas: Saiad, pirukad, koogid
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Lihtsasti valmistatav ja väga maitsev. Parim kuumalt ja rohke võiga.


Koostisained

2.5 dl Hapupiim
1 tk Muna
1 tl Sool
1 tl Suhkur
1 tl Köömned
2 spl Toiduõli
3 dl Odrajahu
1.5 dl Jahu (nisu)
0.5 tl Söögisooda

Valmistamine

1. Vispelda muna soola ja suhkruga. Lisa hapupiim, toiduõli ja köömned. Sega omavahel jahu ja sooda ning lisa viimasena. Hapupiima asemel võib kasutada ka petti või keefiri ja toiduõli asemel ka sulatatud võid.
2 Vala taigen võiga määritud vormi ja küpseta 200 kraadises ahjus 20-25 minutit, kuni karask on pealt kuldne.
Söö kuumalt, määri karaskiviilule võid. Nirista peale mett või kata juustuviiluga. Juba jahtunud karaskit võib ka röstida - maitseb nagu värske.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi