Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Oasupp suitsulihaga

« Tagasi

0 0 0


  • 8-10 portsjonit
  • 90 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Tummine oasupp, millele annab mõnusa lisamaitse suitsuliha


Koostisained

800 g Oad
500 g Suitsuliha (kondiga)
2 tk Sibul
2 tk Porgand
3 tk Loorberileht
Või
Toiduõli
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Pane oad roa valmistamise eelõhtul likku.
2. Enne supi valmistamis loputa oad puhta veega ning pane koos suitsulihaga keema.
3. Maitsesta leem loorberi, pipra ning soolaga ja lase tal vaiksel kuumusel podiseda.
4. Prae hakitud sibulad või ja õli segus klaasjaks.
5. Lisa kuubikuteks lõigatud porgandid ning prae veel pisut.
6. Lisa hakitud küüslauk ning prae paar minutit jälgides, et küüslauk ei pruunistuks.
7. Kalla praetud sibulad-porgandid supi sisse ning keeda seni kuni oad ja porgandid on pehmed ning supp mõnusalt tummine.
8. Kui supp on valmis, puhasta liha kondi küljest ning pane liha suppi tagasi.
9. Serveeri meelepärase maitserohelisega.

Supi valmistamise aja sisse ei ole arvestatud ubade leotamise aega.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi