0
Röstsaiakate suitsulõhest
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Enne supi valmistamis loputa oad puhta veega ning pane koos suitsulihaga keema.
3. Maitsesta leem loorberi, pipra ning soolaga ja lase tal vaiksel kuumusel podiseda.
4. Prae hakitud sibulad või ja õli segus klaasjaks.
5. Lisa kuubikuteks lõigatud porgandid ning prae veel pisut.
6. Lisa hakitud küüslauk ning prae paar minutit jälgides, et küüslauk ei pruunistuks.
7. Kalla praetud sibulad-porgandid supi sisse ning keeda seni kuni oad ja porgandid on pehmed ning supp mõnusalt tummine.
8. Kui supp on valmis, puhasta liha kondi küljest ning pane liha suppi tagasi.
9. Serveeri meelepärase maitserohelisega.
Supi valmistamise aja sisse ei ole arvestatud ubade leotamise aega.
Tweet
« Tagasi
- 8-10 portsjonit
- 90 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Tummine oasupp, millele annab mõnusa lisamaitse suitsuliha
Koostisained
800 g | Oad |
500 g | Suitsuliha (kondiga) |
2 tk | Sibul |
2 tk | Porgand |
3 tk | Loorberileht |
Või | |
Toiduõli | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Pane oad roa valmistamise eelõhtul likku.2. Enne supi valmistamis loputa oad puhta veega ning pane koos suitsulihaga keema.
3. Maitsesta leem loorberi, pipra ning soolaga ja lase tal vaiksel kuumusel podiseda.
4. Prae hakitud sibulad või ja õli segus klaasjaks.
5. Lisa kuubikuteks lõigatud porgandid ning prae veel pisut.
6. Lisa hakitud küüslauk ning prae paar minutit jälgides, et küüslauk ei pruunistuks.
7. Kalla praetud sibulad-porgandid supi sisse ning keeda seni kuni oad ja porgandid on pehmed ning supp mõnusalt tummine.
8. Kui supp on valmis, puhasta liha kondi küljest ning pane liha suppi tagasi.
9. Serveeri meelepärase maitserohelisega.
Supi valmistamise aja sisse ei ole arvestatud ubade leotamise aega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi