Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Muskaatkõrvitsasupp tomatikuubikute ja basiilikuga

« Tagasi

0 0 0


  • 6-8 portsjonit
  • 15+30 min

Allikas: Welcome Cafe
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Krehvtine püreesupp


Koostisained

500 g Muskaatkõrvits
20 g Ingver (värske)
3 tk Kartul
2 tk Küüslauk (küüs)
1 tk Õun (Granny Smith)
1 tk Tomat
1 tk Sibul
Või
Toiduõli
Karri (pulber)
Basiilik (värske)
Suhkur
Sool
Vorstiabi - Aitame Teid kodumaiste käsitöö vorsti ja singiga – seega eriti headega.

Valmistamine

1. Koori ja lõika kuubikuteks kõrvits, kartulid ja õunad.
2. Haki ingver ja sibul ning prae koos karripulbriga või ja õli segus klaasjaks. Lisa kõrvitsatükid ning prae kergelt läbi.
3. Lisa kõrvitsale pisut vett. Keeda paar minutit ja lisa tükeldatud kartulid.
4. Keeda kõik peaaegu pehmeks. Kõige viimasena lisa õunatükid ning maitsesta soola ja suhkruga.
5. Kui tundub, et vedelikku on liiga vähe, lisa keevat vett.
6. Võta pott tulelt, lisa ülejäänud või ja püreeri saumiksriga ühtlaseks.
7. Serveeri kuubikuteks lõigatud tomatiga (kuubikute sisse sega basiiliku ribad)

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi