Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

5 2 2


  • 6 portsjonit
  • 15+40 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


2
kommentaari

Lihtsalt valmiv, maitsev kanaroog


Koostisained

600 g Kana (kintsuliha)
3 tk Porgand
3 tk Loorberileht
Või
Rapsiõli
Pipar (must)
Sool
Vorstiabi - Aitame Teid kodumaiste käsitöö vorsti ja singiga – seega eriti headega.

Valmistamine

1. Prae kanakintsud nii, et liha oleks mõlemalt poolelt pruunistatud.
2. Praadimise ajal maitsesta kanatükid soola ning purustatud pipraga.
3. Aseta kintsud paksupõhjalisse haudepotti.
4. Prae või ja õli segus puhastatud ning viilutatud porgandid.
5. Lisa porgandid kanale ning kata kanatükid veega.
6. Lisa loorber ning maitse järgi soola ja pipart.
7. Hauta rooga umbes 40 minutit vaiksel kuumusel.

Serveeri koos kartulipudruga.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi