0
Ahjuroog kanakintsu ja köögiviljadega
« Tagasi
0
kommentaari
2. Pane kinoaseemned keema. Lisa näpuotsaga soola.
3. Lase vesi keema tõusta ning seejärel kuumuta madalal tulel 10-15 minutit. Kinoa on valmis, kui terast eraldub valge idu.
4. Vahepeal tükelda sink (või peekon) väikesteks tükkideks ning prae õlis.
5. Seejärel riivi parmesan ja tükelda melon väikesteks kuubikuteks.
6. Kui kinoa on valmis keenud, lisa kõigepealt riivitud parmesan, et see kuumas paremini sulaks ja seejärel singi ning meloni kuubikud.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Lihtne ja kiire suvine roog, mida isegi meie 3-aastane tütar peab oma lemmiksöögiks.
Koostisained
400 ml | Vesi |
200 ml | Kinoa seemned |
200 g | Melon |
100 g | Sink |
75 g | Juust (parmesan) |
1 tl | Toiduõli |
Sool |
Valmistamine
1. Loputa kinoaseemned korralikult jooksva vee all ning nõruta.2. Pane kinoaseemned keema. Lisa näpuotsaga soola.
3. Lase vesi keema tõusta ning seejärel kuumuta madalal tulel 10-15 minutit. Kinoa on valmis, kui terast eraldub valge idu.
4. Vahepeal tükelda sink (või peekon) väikesteks tükkideks ning prae õlis.
5. Seejärel riivi parmesan ja tükelda melon väikesteks kuubikuteks.
6. Kui kinoa on valmis keenud, lisa kõigepealt riivitud parmesan, et see kuumas paremini sulaks ja seejärel singi ning meloni kuubikud.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi