Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Leivasupp jõhvikatega

« Tagasi

0 0 1


  • 5 portsjonit
  • 40 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

Leivasupp mustast leivast ja hapudest marjadest


Koostisained

500 g Leib (must)
100 g Jõhvikas (külmutatud)
50 g Suhkur
Vesi
Vorstiabi - Aitame Teid kodumaiste käsitöö vorsti ja singiga – seega eriti headega.

Valmistamine

1. Murenda leivaviilud väiksemaks ning pane potti keema.
2. Vett pane just nii palju, kui paksu või vedelat suppi soovid. Vajadusel lisa keetmise ajal juurde.
3. Lisa maitse järgi suhkrut.
4. Kui leib on pehmeks keenud mikserda supp ühtlaseks massiks ning lisa jõhvikad.
5. Keeda vaiksel tulel veel 10 minutit.
6. Serveeri vahu- või hapukoorega.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi