Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Kreemjas tšilline kana- riisisupp

« Tagasi

0 0 0


  • 4 portsjonit
  • 30 min

Allikas: Rudolf Visnapuu (100 rooga)
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Kui riis on varem valmis keedetud, valmib kreemjas kanasupp poole tunniga. Tänu koorele on supp toitev ja ka üsna rammus.


Koostisained

2 tk Kanaliha (rinnafilee)
0.5 tk Tšilli (kaun)
2 tk Sibul
2 tk Küüslauk (küüs)
1 l Puljong (kana)
200 g Vahukoor (35%)
2 tk Riis (pikateraline)
5 tk Mündileht
Oliiviõli
Sool
Pipar (must)
Vorstiabi - Aitame Teid kodumaiste käsitöö vorsti ja singiga – seega eriti headega.

Valmistamine

1. Puhasta tšilli ja haki peeneks. Haki sibul ja küüslauk.
2. Lõika broilerifilee ribadeks ja prae 2–3 minutit oliiviõlis. Lisa sibul ja küüslauk ning prae veel
2–3 minutit.
3. Kalla peale puljong ja keeda vaiksel tulel 5 minutit. Lisa vahukoor
ja lase korraks keema.
4. Lisa riis (keedetud, 2 tk = 2 klaasi), tšilli ja peeneks hakitud münti ning lase supp veel korraks keema.
5. Maitsesta soola ja pipraga.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi