Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Kreemjas orsotto

« Tagasi

5 1 1


  • 6-8 portsjonit
  • 45-60 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

Kreemja struktuuriga suurepärane lihavaba roog


Koostisained

400 g Odrakruup
50 g Või
3 tk Küüslauk (küüs)
3 spl Sulajuust
Sool
Vorstiabi - Aitame Teid kodumaiste käsitöö vorsti ja singiga – seega eriti headega.

Valmistamine

1. Pane odrakruubid roa valmistamise eelõhtul likku.
2. Enne orsotto valmistamist loputa kruubid hoolega jooksva vee all läbi.
3. Sulata potis või ning lisa peeneks hakitud küüslauguküüned.
4. Prae küüslauku 2-3 minutit ning lisa seejärel odrakruubid.
5. Pidevalt kruupe segades kuumuta neid mõni minut vaiksel kuumusel.
6. Lisa niipalju vett, et kruubid oleksid 2-3 cm jagu vedelikuga kaetud.
7. Hauta vaiksel kuumusel kruubid pehmeks. Maitsesta soolaga.
8. Lisa sulajuust ning sega korralikult orsotto läbi.
9. Serveeri meelepärase maitserohelise ning võis ja õlis kuldseks praetud sibulaga.

Soovi korral võid vee asendada puljongiga.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi