Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Kodune värskekapsa borš

« Tagasi

5 1 4


  • 12 portsjonit
  • 20+90 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


4
kommentaari

Paks supp, mille tegemine nõuab pisut vaeva ning veelgi rohkem aega. Tulemus peaks olema aga kõigile meeltmööda.


Koostisained

700 g Sealiha (raguu)
600 g Peet (värske)
500 g Kapsas (peakapsas)
30 g Till (värske)
4 tk Kartul
2 tk Porgand
2 tk Sibul
1 spl Äädikas (30%)
3 tk Loorberileht
10 tk Pipar (must)
3 tk Vürtspipar
Või
Rapsiõli
Suhkur
Sool

Valmistamine

1. Loputa lihatükid vees ning aseta nad seejärel külma vette keema.
2. Riisu tekkiv vaht ning keeda seejärel liha umbes 1 tund.
3. Lisa vahepeal loorber, piprad, vürtspiprad ning soola.
4. Liha keemise ajal riivi peet, kapsas ning porgandid.
5. Koori sibulad ning haki peeneks.
6. Prae või ning õli segus hakitud sibulad ja riivitud porgandid ning peedid.
7. Koori ning tükelda kartulid suupärasteks kuubikuteks.
8. Peale liha pehmenemist eemalda ta puljongist ning eemalda kontide küljest liha.
9. Kalla praetud sibulad, peedid, kapsas ning porgandid supileeme sisse.
10. Lisa kartulid ning keeda niikaua kuni kõik supijuured on pehmed.
11. Lisa äädikas ning maitsesta soola, suhkru ja pipraga.
12. Kalla juurde puhastatud liha ning lase supil kaane all umbes 10 minutit maitsestuda.
13. Lisa hakitud maitseroheline.
14. Serveeri hapukoorega.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi