Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

0 0 0



Allikas: Pere ja Kodu
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Nostalgiline kanaroog


Koostisained

100 g Või
4 tk Kanaliha (rinnafilee)
1 dl Jahu (nisu)
4 tk Muna
3 dl Riivsai
2 spl Till (värske)
Sool
Pipar (must)
Oliiviõli
Vorstiabi - Aitame Teid kodumaiste käsitöö vorsti ja singiga – seega eriti headega.

Valmistamine

1. Sega pehme või hakitud tilliga. Vormi võist piklik kang, pista külmikusse kõvenema.

2. Vasarda kanafileed toidukile vahel võimalikult õhukeseks ja laiaks.
NB! Hoidu liha rebestamast, muidu valgub täidis välja.

3. Maitsesta fileed soola ja pipraga. Tõsta igale fileele jupike külmast võikangist. Keera filee tihedalt rulli. Veereta iga kotletti kõigepealt nisujahus, siis lahtiklopitud munas ja lõpuks riivsaias.

4. Korda paneeringut veel kord. Paneering peab olema tihe ja ühtlane. Lase kotlettidel 10–15 minutit seista, et paneering taheneks.

5. Prae kotlette pannil kuumas õlis, nii et kõik küljed pruunistuvad. Tõsta 180kraadisesse ahju 15–20 minutiks
järelküpsema. Serveeri näiteks kartulipudru ja keedetud roheliste hernestega.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi