Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

5 4 3


  • 10 portsjonit
  • 30+40 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


3
kommentaari

Vormiroog, mille hakklihast sisu katab kartulipuder


Koostisained

600 g Hakkliha (veise)
100 g Hernes (külmutatud)
4 tk Küüslauk (küüs)
2 tk Sibul
2 tk Porgand
2 tk Purustatud tomat (konserv)
1 kg Kartul
80 g Või
Toiduõli
Pune e. oregano (kuivatatud)
Suhkur
Sool
Pipar (must)

Valmistamine

1. Prae vaiksel kuumusel paksupõhjalises potis hakitud sibul klaasjaks.
2. Lisa hakitud küüslauk ning prae veel paar minutit.
3. Lisa riivitud porgand ning tomatikonservid.
4. Lase segul podiseda ning prae samal ajal pannil hakkliha.
5. Maitsesta hakkliha soola, purustatud pipra ning punega ja kalla ta seejärel paksupõhjalisse potti.
6. Maitsesta saadud segu veelkord suhkruga ning lisa vajadusel soola ja purustatud pipart.
7. Lase kastmel aegajalt teda segades umbes 30-40 minutit haududa.
8. Kastme haudumise ajal keeda kooritud kartulid, soolaga maitsestatud vees, pehmeks.
9. Kurna kartulitelt enamik veest jättes teda siiski pisut potti ka alles.
10. Tambi kartulid nuiaga pudruks ning lisa või.
11. Mikserda aeglaselt pudru ühtlaseks. NB: Ära kasuta saumikserit, sest sellega võid kartulipudru väga kergesti liimjaks muuta.
12. Tõsta valminud hakkliha sobivasse ahjuanumasse ning kata ta kartulipudruga.
13. Tee kahvliga pudrule soovi korral kaunistuseks peale säbrud.
14. Küpseta saadud vormi 200C juures umbes 20 minutit kuni vormi kattev pudru saavutab kauni välimuse.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi