1
Kanamaksapasteet
« Tagasi
0
kommentaari
2. Koori sibul ja küüslaugus ning haki.
3. Prae õlis sibul ja küüslauk ning tõsta kõrvale.
4. Pruunista suurel pannil maks, maitsesta see soola ja pipraga ning lisa sibulasegu.
5. Lisa tomatikonserv ja suhkur.
6. Kuumuta pidevalt segades ja keera tuli vaiksemaks.
7. Lisa koor, maitsesta soola ning rosmariiniga ja kuumuta vaiksel tulel kuni keemiseni.
8. Tõsta pann tulelt kui kaste kergelt mulksub.
Serveeri keedetud kartulite ja värske salatiga.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Kanamaks on õrnem veise- ja seamaksast. Maitsev kaste valmib kiiresti ja vähese vaevaga.
Koostisained
1000 g | Maks (kana) |
400 ml | Kohvikoor (10%) |
200 g | Purustatud tomat (konserv) |
4 tk | Küüslauk (küüs) |
1 tk | Sibul (suur) |
1 tl | Rosmariin (kuivatatud) |
Rapsiõli | |
Suhkur | |
Sool |
Valmistamine
1. Loputa kanamaks ning tükelda väiksemaks.2. Koori sibul ja küüslaugus ning haki.
3. Prae õlis sibul ja küüslauk ning tõsta kõrvale.
4. Pruunista suurel pannil maks, maitsesta see soola ja pipraga ning lisa sibulasegu.
5. Lisa tomatikonserv ja suhkur.
6. Kuumuta pidevalt segades ja keera tuli vaiksemaks.
7. Lisa koor, maitsesta soola ning rosmariiniga ja kuumuta vaiksel tulel kuni keemiseni.
8. Tõsta pann tulelt kui kaste kergelt mulksub.
Serveeri keedetud kartulite ja värske salatiga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi