Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

0 0 0


  • 6 portsjonit
  • 30 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Kanamaks on õrnem veise- ja seamaksast. Maitsev kaste valmib kiiresti ja vähese vaevaga.


Koostisained

1000 g Maks (kana)
400 ml Kohvikoor (10%)
200 g Purustatud tomat (konserv)
4 tk Küüslauk (küüs)
1 tk Sibul (suur)
1 tl Rosmariin (kuivatatud)
Rapsiõli
Suhkur
Sool

Valmistamine

1. Loputa kanamaks ning tükelda väiksemaks.
2. Koori sibul ja küüslaugus ning haki.
3. Prae õlis sibul ja küüslauk ning tõsta kõrvale.
4. Pruunista suurel pannil maks, maitsesta see soola ja pipraga ning lisa sibulasegu.
5. Lisa tomatikonserv ja suhkur.
6. Kuumuta pidevalt segades ja keera tuli vaiksemaks.
7. Lisa koor, maitsesta soola ning rosmariiniga ja kuumuta vaiksel tulel kuni keemiseni.
8. Tõsta pann tulelt kui kaste kergelt mulksub.

Serveeri keedetud kartulite ja värske salatiga.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi