« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
1
kommentaari
2. Lisa väikesteks kuubikuteks lõigatud porgand.
3. Lisa hakitud küüslauk ning prae veel umbes 2-3 minutit.
4. Kalla segu juurde purustatud tomatid.
5. Maitsesta saadud segu suhkru, soola, pune ning purustatud pipraga.
6. Lase segul väiksel kuumusel, teda aegajalt segades, umbes 20 minutit podiseda.
7. Vahepeal lõigu kanafileed väikesteks tükkideks, prae nad läbi kergelt läbi ning maitsesta soola ja pipraga.
8. Pese riisi nii mitu korda külma veega, et riisi loputusvesi kaotaks piimja välimuse.
9. Aseta riis soolaga maitsestatud vette keema. Vee hulk võiks ulatuda umbes 1 cm üle riisi pinna.
10. Kui vesi keema hakkab sega riis korra läbi ning keeda teda seejärel vaiksel kuumusel kuni vesi on ära aurustunud.
11. Sega omavahel riis, tomatisegu ning kanatükid.
12. Vajadusel lisa vett, maitsesta rooga veelkord soolaga ning lase mõned minutid veel podiseda.
Vee asemel võid lõpus kasutada ka köögiviljapuljongit.
Tweet
« Tagasi
- 6 portsjonit
- 20+15 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
1
kommentaari
Kiiresti valmiv lihtne roog
Koostisained
250 g | Riis (pikateraline) |
200 g | Purustatud tomat (konserv) |
2 tk | Kanaliha (rinnafilee) |
2 tk | Porgand |
2 tk | Küüslauk (küüs) |
1 tk | Sibul |
Või | |
Rapsiõli | |
Pune e. oregano (kuivatatud) | |
Pipar (must) | |
Suhkur | |
Sool |
Valmistamine
1. Haki sibul ning prae paksupõhjalises potis, või ning õli segus klaasjaks.2. Lisa väikesteks kuubikuteks lõigatud porgand.
3. Lisa hakitud küüslauk ning prae veel umbes 2-3 minutit.
4. Kalla segu juurde purustatud tomatid.
5. Maitsesta saadud segu suhkru, soola, pune ning purustatud pipraga.
6. Lase segul väiksel kuumusel, teda aegajalt segades, umbes 20 minutit podiseda.
7. Vahepeal lõigu kanafileed väikesteks tükkideks, prae nad läbi kergelt läbi ning maitsesta soola ja pipraga.
8. Pese riisi nii mitu korda külma veega, et riisi loputusvesi kaotaks piimja välimuse.
9. Aseta riis soolaga maitsestatud vette keema. Vee hulk võiks ulatuda umbes 1 cm üle riisi pinna.
10. Kui vesi keema hakkab sega riis korra läbi ning keeda teda seejärel vaiksel kuumusel kuni vesi on ära aurustunud.
11. Sega omavahel riis, tomatisegu ning kanatükid.
12. Vajadusel lisa vett, maitsesta rooga veelkord soolaga ning lase mõned minutid veel podiseda.
Vee asemel võid lõpus kasutada ka köögiviljapuljongit.
Tweet
Kommentaar
« Tagasi