Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Kanakoivad mee- ja sinepiglasuuris

« Tagasi

4 2 1


  • 4 portsjonit
  • 40-50 min

Allikas: Welcome Cafe
Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

Kanaliharoog, millele annab suurepärase maitse mee ja sinepi kooslus


Koostisained

8 tk Kanaliha (poolkoib)
80 g Või
4 tl Sinep (Inglise teraline)
3 spl Mesi
1 tk Sidrun
Paprika (pulber)
Pipar
Sool
Vorstiabi - Aitame Teid kodumaiste käsitöö vorsti ja singiga – seega eriti headega.

Valmistamine

1. Lao kanakoivad, ilusam pool all, küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile.
2. Valmista mee-sinepikaste. Selleks sulata või, sega sinna sisse sinep ja mesi.
3. Maitsesta sidrunimahla ning maitseainetega.
5. Määri kanakoibi pintsli abil poole glasuuri kogusega, pane koivad 20 minutiks 200 C ahju.
6. Keera koivad ümber nii, et ilusam pool jääks peale ning pintselda ülejäänud glasuuriga koivad veelkord üle.
7. Aseta koivas ahju tagasi ning küpseta kuni roog on valmis.
8. Serveeri meelepäraste lisanditega.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi