Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Kanahautis jogurti-köögiviljakastmes

« Tagasi

5 7 8


  • 6 portsjonit
  • 20+60 min

Allikas: 100 suppi, paja- ja vormirooga
Autor:

Tegid seda toitu?


8
kommentaari

Suurepärase maitsekooslusega kanaroog


Koostisained

5 tk Kanaliha (poolkoib)
400 ml Jogurt (maitsestamata)
200 ml Purustatud tomat (konserv)
3 tk Paprika (punane)
2 tk Sibul
2 tk Küüslauk (küüs)
2 tl Paprika (pulber)
1 tl Tšilli (pulber)
Või
Rapsiõli
Pipar (must)
Suhkur
Sool

Valmistamine

1. Prae pannil kanakoivad kuldseks, maitsestades neid soola, värskelt purustatud pipra ning paprika pulbriga.
2. Kanade praadimise ajal viiluta eelnevalt puhastatud ning pooleks lõigatud sibulad.
3. Kuumuta paksupõhjalise poti põhjas võid ning õli ja prae sibulad klaasjaks.
4. Lisa puhastatud ning viilutatud paprika ja prae veel pisut.
5. Nüüd puhasta ja haki küüslauguküüned, lisa ka nemad sibulate-paprikate juurde ning prae paar minutit.
6. Sega omavahel jogurt, purustatud tomatid, sool, tšilli- ning paprikapulber ja pisut suhkrut.
7. Kalla saadud segu sibulate-paprikate peale ning lisa praetud kanakoivad.
8. Lase hautisel umbes 1 tund vaiksel tulel küpseda maitsestades teda vajadusel veel suhkru ning soolaga.
9. Tõsta kanakoivad välja, puhasta nende küljest liha ning aseta liha seejärel potti tagasi.

Serveeri riisi või kuskusiga.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi