Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Kana ja Brie juustu pirukas

« Tagasi

5 4 0


  • 6-8 portsjonit
  • 40-60 min

Allikas: http://toidutare.ee/k%C3%BCpsetised/pirukad_ja_pitsad/F820/
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Lihtsalt valmiv pirukas, mis sisaldab sidrunimaitselist kanafileed, paprikat ja valgehallitusjuustu.


Koostisained

500 g Kanaliha (rinnafilee)
500 g Lehttaigen (külmutatud)
200 g Juust (brie)
2 tk Paprika (punane)
1 tk Sidrun
1 spl Tüümian (värske)
1 spl Toiduõli
1 spl Sojakaste (tume)
1 tk Muna
Salatileht
Sool
Vorstiabi - Aitame Teid kodumaiste käsitöö vorsti ja singiga – seega eriti headega.

Valmistamine

1. Lõika broilerifileed õhemaks ja pane madalasse kaussi.
2. Maitsesta soola, pipra, tüümiani, sidrunikoore ja -mahlaga.
3. Piserda üle õliga ning sega läbi, jäta võimalusel maitsestuma paariks tunniks kuni üleöö.
4. Kuumuta pann ning pruunista fileed mõlemalt poolt, tõsta kõrvale ja lase jahtuda.
5. Lõika paprika ribadeks ja prae kiirelt pannil sojakastmes.
6. Rulli tainas laiali ning tõsta selle keskele pool broilerifileedest, nii et otstest jääb 2 cm vabaks.
7. Aseta fileede peale pool paprikatest, viilutatud juustust, ülejäänud paprikad ja broilerifileed.
8. Tõsta kahelt poolt servadest tainas täidise peale ja suru kinni.
9. Määri munaga ning küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit.
10. Lase pirukal 5 minutit jahtuda, lõika viiludeks ja serveeri.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi