Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Kalkunikintsu šašlõkk

« Tagasi

0 0 0


  • 4 portsjonit
  • 2h+20 min

Allikas: Algidee "Meistrite Grilliraamat"
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Mahedamaitseline kerge šašlõkk


Koostisained

Menüü.ee - Sinu abiline kodus ja köögis
500 g Kalkuni kintsuliha
200 ml Mineraalvesi (Värska)
4 spl Magus tšillikaste
2 tk Sibul
1 tk Sidrun
Ingver (värske)
Tüümian (kuivatatud)
Sool
Vorstiabi - Aitame Teid kodumaiste käsitöö vorsti ja singiga – seega eriti headega.

Valmistamine

1. Puhasta kalkuni kintsuliha ning lõika kuubikuteks.
2. Koori ning riivi umbes 2 cm suurune tükk ingverit.
3. Viiluta sibulad ning sidrun.
4. Sega omavahel riivitud ingver, sibulaviilud ning sidruniviilud.
5. Lisa mineraalvesi, tšillikaste ning maitse järgi soola ja tüümiani.
6. Lisa kalkuniliha tükid, sega kõik veelkord kergelt läbi ning aseta kaanetatult külmkappis 2 tunniks marineeruma.
7. Marineerunud lihatükid lükka varrastele ning küpseta grillil küpseks.
8. Serveeri grillitud ning tšillikastmega mopitud paprikaga.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi