0
Juustuga üleküpsetatud portobello-seen
« Tagasi
1
kommentaari
2. Keera taigen pikaks rulliks ja lõika umbes 1 cm paksused viilud
3. Vajuta viilud peopesade vahel kergelt laiaks ning aseta need küpsetuspaberiga kaetud plaadile
4. Küpseta, kuni juustukeerud on pealt kuldpruunid
Tweet
« Tagasi
1
kommentaari
Maitsev vahepala
Koostisained
400 g | Kodujuust (4%) |
250 g | Juust (riivitud) |
250 g | Lehttaigen (külmutatud) |
Valmistamine
1. Rulli lehttaigen lahti, puista taignale kodujuust ja riivjuust2. Keera taigen pikaks rulliks ja lõika umbes 1 cm paksused viilud
3. Vajuta viilud peopesade vahel kergelt laiaks ning aseta need küpsetuspaberiga kaetud plaadile
4. Küpseta, kuni juustukeerud on pealt kuldpruunid
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi