Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Juustukattega kana-lillkapsa ahjuvorm

« Tagasi

0 0 1


Juustukattega kana-lillkapsa ahjuvorm Juustukattega kana-lillkapsa ahjuvorm
  • 3-4 portsjonit
  • 30 min

Allikas: oma versioon erinevatest retseptidest
Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

Väga lihtne ja soodne koguepere õhtusöök erinevate maitsevarjunditega.


Koostisained

1 kg Lillkapsas
400 g Kanaliha (rinnafilee)
3 spl Oliivid (rohelised)
10 tk Kirsstomatid
1 tk Sibul
120 g Riivjuust
1 tl Sool
100 g Või
2.5 spl Jahu (nisu)
650 ml Piim (2,5%)
1.5 spl Sinep (Dijon)
2 spl Oliiviõli

Valmistamine

1. Tükelda lillkapsas nii et jäävad terved õisikuharud ning keeda umbes 10 min, kuni lillkapsas on pool pehme.
2 Lisa soola maitse järgi.
3. Tükelda sibul ning kana ning prae pannil kuni kana on peaaegu valmis (lõpuni küpseb kana ahjus)
4. Võta klaas-ahjuvorm, lisa selle põhja oliiviõli. Seejärel pane kõik köögilviljad vormi-lillkapsas, tomatid, oliivid ning kõige peale kana .
5. Valmista jahu-piima kaste. Selleks sulata pannil või, lisa jahu ja kuumuta pidevalt segades, kuni mass muutub helekollaseks,
6. Lisa massile juurde sinep ning piim. Maitse järgi lisa sool.
7. Sega segu kiiresti, et ei tekiks klimpe.
8. Keeda nõrgal tulel 10 minutit, kuni kaste on omandanud soovitud paksuse.
9. Valmis kaste vala vormlile ning pane ahju 10minutiks 200 kraadi juurde,
10. Lisa vormi peale riivjuust ning küpseta ahjus kuniks juustukate on kuldpruun. Serveeri kuumalt.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi