Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Aasiapärased pelmeenid

« Tagasi

0 0 0


  • 2 portsjonit

Allikas: Toidud ainult taimedest
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Ilma lihata pelmeenid on mõeldud taimetoitlastele. Retsept pärineb taimetoidu kokaraamatust «Toidud ainult taimedest».


Koostisained

2 tk Kartul
2 tk Küüslauk (küüs)
1 tk Porgand
0.5 tk Tšilli (kaun)
1 spl Sojakaste (hele)
1 tl Karri (pulber)
Hiinakapsas (Pac Choi)
Porrulauk
Jahu (nisu)
Vesi
Sool
Vorstiabi - Aitame Teid kodumaiste käsitöö vorsti ja singiga – seega eriti headega.

Valmistamine

Tainas:

1 tass jahu, 0,5 tassi vett, 1 tl soola

Täidis:

1 porgand, 2 keedetud kartulit, 2 peotäit hiina kapsast, 2 küüslauguküünt, 0,5 tšillikauna, väike jupp porrut, 1 tl karripulbrit, 1 sl sojakastet, soola

Valmistamine:
1.Sega tainas ja lase sel vähemalt 5 minutit seista.
2. Tükelda tšilli, porru, küüslauk, hiina kapsas ja riivi porgand.
3. Prae köögiviljad pannil kergelt läbi, tõsta kaussi ja riivi juurde keedetud kartul.
4. Maitsesta karripulbri, sojakastme ja soolaga. Lase jahtuda.
5. Rulli tainas õhukeseks ja lõika tassi abil sobiliku suurusega kettad.
6. Pane iga ketta sisse täidist. Niisuta ääred märja näpuga, keera tainaotsad kokku ja suru servad kahvliga kinni.
7. Küpseta eelkuumutatud ahjus 180 °C juures 10-25 minutit.
8. Serveeri dipikastme või maitsestamata sojajogurtiga.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi